ETUSIVU  AJANKOHTAISTA  KERHOT  ASUNNOT   ARKISTO   NUORISOSEURA   KOULU  KYSELY 

 


 

Norinkylä tarjoaa nuorilleen myös kerhotoimintaa. Kerhoilla on aktiiviset vetäjät joiden

ansiosta nuorilla on tekemistä ja mm heidän kädentaitonsa kehittyvät.

 

Tarjolla on:

Puutyökerho

Kerho perustettu tammikuulla 2013 Kari Hirvelän toimesta. Kari toimii myös kerhon asioiden hoitajana sekä vetäjänä yhdessä Juha-Matti Viljasen, Margit Harjunpään sekä Pasi Siljamäen kanssa. Kerho kokoontuu joka maanantai klo:18.00-20.00 Norin koulun puutyöluokassa. Kerho on tarkoitettu 6-14 vuotiaille lapsille. Hintaa on peritty 2€ /kerta joka kattaa materiaalikulut.

Alkuun puutyökerhoa kävivät niin pojat kuin tytötkin yhdessä, kuitenkin kerhon suosion vuoksi sekä eri tyyppisten puutöiden vuoksi oli helpompaa jakaa ryhmät siten että tytöt ja pojat erotettiin omiksi ryhmikseen.

Tällähetkellä tyttöjen kerho kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin ja poikien parillisten viikkojen.

Poikien ryhmässä mm. Joni ja Jani Lehtonen, Oskari Hautaniemi, Tuomas Eilola, Janne Rantakoski, Sakari Hirvelä, Tuukka Hakala, Lauri Eilola, Marcus Hautakorpi, Casper Hakala sekä Ruben Kotilainen. (nimet eivät ole järjestyksessä)

Tyttöjen ryhmässä ovat mm. Merilii ja Miilia Toivonen, Susanna Hirvelä, Laura Rantakoski, Cristel ja Mimosa Kotilainen. (nimet eivät ole järjestyksessä)

Allaolevassa kuvassa oikealta vasemmalle:

Merilii Toivonen, Miilia Toivonen, Sakari Hirvelä, Susanna Hirvelä (edessä), Margit Harjunpää, Kari Hirvelä ja Laura Rantakoski töineen.

 

Sählykerho

Kerho perustettu syksyllä 2012. Kerhon perustajana ja asioiden hoitajana toimii Kari Hirvelä. Muina kerhon vetäjinä toimivat vuorollaan Jarkko Kriikkula, Iiro Kiili sekä Pasi Siljamäki.

Kerho kokoontuu Norin nuorisoseuran tiloissa keskiviikkoisin klo: 18.00-19.30. Kerhon maksu on 1€ / kerta. Kerho on tarkoitettu 6-15 vuotiaille lapsille.

Kuvia liitetään myöhemmin.